3Pass palapis acrylic fabrics blackout Akita TY1105

Katerangan pondok:

Keunggulan kain blackout:
Dina umur ngaronjat fokus kana efisiensi énergi di imah, aplikasi tina fabrics blackout mangrupa bagian penting tina completing curtains Anjeun. Éta nyayogikeun panyalindungan ngalawan sinar UV anu ngabahayakeun sareng tina iklim panas sareng tiis, ngabantosan ngirangan tagihan énergi. Pamakéan lawon blackout pikeun curtains ogé bisa mantuan ngurangan bising ambient, nyieun lingkungan imah leuwih damai. Éta bisa ngarobah beurang jadi peuting, nawarkeun darkling kamar, privasi sarta panyalindungan.



Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Katerangan:

3pass coated blackout kalawan kualitas flocking (Silikon finish sadia)

Desain No.:

TY1105

lebar:

140cm & 280cm

beurat:

345G/SM (+/-5%)

Komposisi:

100% lawon poliéster, palapis akrilik

warna:

Tampa Kustomisasi

Warna Fastness kana Cahaya:

Kelas 4 (Bluewool Std)

Warna Fastness kana Cai:

4-5

F.R.

Mungkin sanggeus perlakuan NFPA701,BS5867,C1(EN13773),B1(DIN4102)

Bungkusan:

Bungkusan gulungan tunggal sareng kantong plastik di jero sareng kantong anyaman di luar atanapi numutkeun pamundut palanggan.

fungsi:

Blackout, Anti UV, Hemat Énergi, Noise  réduksi, ngajaga haneut

Warna produk

Aplikasi Produk

Bisa dipaké pikeun nyieun curtains atawa nuansa roman kana jandéla pikeun imah, hotél, kantor, sakola, rumah sakit, jsb.

X-TY-1-103959470
X-TY-1-103959470

  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Ninggalkeun Pesen Anjeun
    0.714530s