Koléksi produk

Kategori
5

Tentang Kami

Didamel di Cina

Hangzhou Tungyu Textiles Co., Ltd. specializes di manufaktur fabrics blackout pikeun curtains, blinds roman, roller blinds na lawon upholstery. Tungyu suplai fabrics sakuliah dunya. Kalawan 10 taun pangalaman ékspor, Tungyu tumuwuh gancang. Kami salawasna nganggap konsumén urang janten aset anu paling penting. The Filsuf Yunani kawentar Heraclitis ceuk, "Hiji-hijina hal konstan nyaéta robah". Di Tungyu, bisnis urang terus-terusan ngalibetkeun.

g-tyfz19-5984748
Di Tungyu, bisnis urang terus-terusan ngalibetkeun. Urang embraces parobahan tinimbang bersaing jeung eta. Masa depan Tungyu bakal caang. Kami bungah ningali naon di sabudeureun sudut salajengna.

Sertipikat

Kami gaduh
  • 1638257720
  • 1638257720
  • 1638257720
Ninggalkeun Pesen Anjeun
0.176239s