Mbledhja e produkteve

Kategoritë
5

Rreth NE

Prodhuar në Kinë

Hangzhou Tungyu Textiles Co., Ltd. është e specializuar në prodhimin e pëlhurave të ndërprerjes për perde, perde romake, perde rul dhe pëlhura tapiceri. Tungyu furnizon pëlhura në të gjithë botën. Me përvojën 10 vjeçare të eksportit, Tungyu rritet me shpejtësi. Ne i kemi konsideruar gjithmonë klientët tanë si aseti më i rëndësishëm. Filozofi i famshëm grek Herakliti tha: "E vetmja gjë konstante është ndryshimi". Në Tungyu, biznesi ynë është vazhdimisht i përfshirë.

g-tyfz19-5984748
Në Tungyu, biznesi ynë është vazhdimisht i përfshirë. Ne e përqafojmë ndryshimin në vend që të konkurrojmë me të. E ardhmja e Tungyu do të jetë e ndritshme. Ne jemi të ngazëllyer për të parë se çfarë është në këndin tjetër.

Certifikatat

Ne kemi
  • 1638257720
  • 1638257720
  • 1638257720
Lini Mesazhin Tuaj
0.213345s