Колекција на производи

Категории
5

За НАС

Направено во Кина

Hangzhou Tungyu Textiles Co., Ltd. е специјализирана за производство на ткаенини за затемнување за завеси, римски ролетни, ролетни и ткаенини за тапацир. Tungyu испорачува ткаенини низ целиот свет. Со 10-годишно искуство во извозот, Тунгју рапидно расте. Отсекогаш сме ги сметале нашите клиенти за најважното богатство. Познатиот грчки филозоф Хераклитис рекол: „Единственото нешто константно е промената“. Во Тунгју, нашиот бизнис постојано се вклучува.

g-tyfz19-5984748
Во Тунгју, нашиот бизнис постојано се вклучува. Ние ја прифаќаме промената наместо да се натпреваруваме со неа. Иднината на Тунгју ќе биде светла. Возбудени сме да видиме што е зад следниот агол.

Сертификатите

Ние имаме
  • 1638257720
  • 1638257720
  • 1638257720
Оставете ја вашата порака
0.196968s