Kain tipis bordir kanggo tirai dina Jette-Virton

Katrangan singkat:

Keuntungan saka kain tipis:
Tirai tipis uga diarani tirai dina sing digawe saka bahan entheng kayata organza lan renda.
Dihargai amarga fleksibilitas, ngidini sinar srengenge katon ing omah lan nyedhiyakake cahya alami ing wayah awan nalika nyuda sorotan. Sanajan nyedhiyakake privasi awan sing apik, dheweke paling cocog karo tirai sing ditutup kanggo privasi sing luwih dhuwur nalika lampu urip ing wayah wengi.
Tirai tipis bisa nggawe awan dadi alus lan bisa nyuda sinar UV lan panas supaya bisa nggawe kita luwih adhem ing omah. Mangkono, dheweke uga bisa nyuda tagihan energi amarga AC ora perlu kerja keras.
Dheweke bisa njaga sampeyan saka kabeh serangga lan nyedhiyakake papan sing resik lan aman tanpa njaga cahya alami ing wayah awan.



Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

katrangan:

Tipis kanggo langsir  Jette

Nomer Desain:

Virton

Jembar:

320 cm

Bobot:

70G/SM (+/-5%)

Komposisi:

100% kain poliester

warna:

Nampa Kustomisasi

Cepet Warna kanggo Cahya:

Kelas 4-5

Packing:

packing gulung pindho karo tas plastik nang lan tas anyaman njaba utawa miturut request customer.

Fungsi:

Soften cahya dina, defuse sinar UV lan panas.

Aplikasi

Umume kain tipis digawe saka bahan sing entheng, saengga bisa digawe tirai dina menyang jendhela kanggo omah, hotel, kantor, sekolah, rumah sakit, lan liya-liyane. privasi. Dheweke uga bisa menehi dekorasi sing apik kanggo omah sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Ninggalake Pesen Panjenengan
    0.709927s