Babagan awake dhewe

X-TY-1-103959470

Profil Perusahaan

Hangzhou Tungyu Textiles Co., Ltd. sing dumunung ing Hangzhou, China, spesialisasi ing manufaktur kain blackout kanggo langsir, tirai roman, roller blinds, kain tipis kanggo tirai dina lan kain pelapis. Kanthi pengalaman ekspor 10 taun, Tungyu tuwuh kanthi cepet. Kita tansah nganggep para pelanggan minangka aset sing paling penting. Ing Tungyu, kita ngerti syarat pelanggan lan tantangan sing diadhepi. Kita uga ngerti sing padha biasane pengin nyilikake outlay ibukutha, duwe predictability saka biaya watara panentu lan dhukungan saka kain lan duwe supplier bisa nyedhiyani solusi sing bisa cepet nanggepi bisnis akeh utawa rationalizing.

Filsuf Yunani sing misuwur Heraclitis ujar, "Sawijining perkara sing tetep yaiku owah-owahan." Ing Tungyu, bisnis kita terus-terusan melu. We nganut owah-owahan tinimbang saingan karo. Kita duwe semangat nggawe kain paling modis kanggo kabeh ndonya. Kita bisa njamin produk regane paling apik kanthi layanan kualitas paling dhuwur. Tungyu wis nyediakake kain teduh jendhela luwih saka 10 taun lan ing luwih saka 36 negara lan kita nawakake macem-macem kain sing nyukupi kabeh kabutuhan. Produk kita wis didol ing saindenging jagad, utamane ing negara lan wilayah ing Australia, Eropa, Timur Tengah, lan Amerika.
Adhedhasar kabijakan "Kain Berkualitas, Layanan Paling Utama", kita percaya manawa bisnis cilik isih dadi bisnis gedhe. Kita wis mbangun bisnis ing babagan dhasar kanggo mbantu para pelanggan nyukupi kabutuhan kanthi menehi layanan pelanggan sing luar biasa, rega sing kompetitif, lan desain Customized, OEM, ODM kain. Produk kita kasedhiya kanggo omah-omah, Pemasok Komersial, kayata arsitek, kontraktor, lan produsen gorden utawa pedagang.
We nandheske ing keamanan lan kontrol kualitas ketat ing kabeh kain. Dandan wis digawe kanthi ngrungokake syarat para pelanggan lan yen bisa nindakake owah-owahan sing cocog.
Kita saestu pitados bilih masa depan Tungyu bakal padhang. Kita seneng ndeleng apa sing ana ing pojok sabanjure.

Pabrik

2
3
4
tyabout

Ninggalake Pesen Panjenengan
1.370517s