2021 desain anyar bantal belang 45cmx45cm KW21005

Katrangan singkat:

Sarung bantal iki digawe saka beludru 100% super alus, duwe rasa tutul sing alus. Werna lan ukurane stabil sawise dicuci. Zipper sing ora katon kanggo visi sing elegan. Kokoh lan Gamelan, mbukak kanggo EASY INSERT lan mbusak bantal. Jahit pindho ing 4 sisi kanthi desain tahan luh. Sawijining hard kanggo nyuwek lan awet. Sarung bantal iki bisa cocog karo kabeh jinis perabot.



Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

katrangan:

Jacquard bantal:

Muka: kain jacquard

Punggung: kain jacquard

kanthi zipper sing ora katon ing sisih ngisor

pinggiran piso

ukuran:

45cm x 45cm

Komposisi:

100% poliester

Isi:

PP katun / wulu / NA

warna:

Nampa Kustomisasi

Packing:

sarung bantal: 100 pcs/polybag/karton

bantal karo Isi: penet tangan / packing vakum

Fungsi:

Dekorasi omah lan cocog karo perabotan sampeyan, nggawe papan sing santai

Aplikasi

Kabeh bantal bisa diselehake ing sofa, kasur, kursi uga mobil. Padha bisa nggawe sampeyan anteng lan nyaman. Lan apa maneh, dheweke bisa dekorasi papan sing ana.
Kabeh bantal desain anyar menehi inspirasi kanggo nggawe ruang urip sampeyan kanthi tekstil omah sing dirancang lan diprodhuksi kanthi apik. Fokus kita yaiku ngembangake koleksi bantal modern sing terkoordinasi sing cocog kanggo gaya ruangan interior. Tim kita darmabakti kanggo ngembangake produk sing bakal sampeyan tresnani, supaya gampang nganyari tampilan sampeyan kanthi cepet lan nggawe papan sing menehi inspirasi ing omah sampeyan. Sisipan kasebut digawe saka poliester isi berteknologi tinggi sing nggawe sisipan sing alus lan mewah kanthi mumbul sing apik sing ngidini bantal tetep plump lan nahan bentuke luwih suwe.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Ninggalake Pesen Panjenengan
    0.739046s